Het doel van het grootonderhoud- en verduurzamingproject is het verhogen van uw wooncomfort. We willen de energieprestatie, veiligheid en de kwaliteit verbeteren. Hiermee verbeteren we de uitstraling van uw woning en die van de complete wijk.

Onderhoud gaat gepaard met overlast

Wij voeren de werkzaamheden uit in bewoonde staat. Dit betekent dat u in  uw woning kunt blijven wonen tijdens de werkzaamheden. Onderhoudswerkzaamheden gaan gepaard met overlast. Dat is nooit prettig. Wij doen onze uiterste best u tijdens deze lastige periode zo goed mogelijk te begeleiden en van dienst te zijn! Indien u niet in uw woning kan blijven zorgen wij voor een alternatieve woonruimte. Hier gaat u met uw kleding, beddengoed, handdoeken, toiletartikelen en eventueel medicijnen naartoe. De overige zaken zijn in de woning aanwezig.

Huisbezoek modelwoning

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden brengen wij u een huisbezoek waarbij onder anderen uw persoonlijk situatie met u wordt doorgesproken. Ook vragen wij u naar uw bevindingen van uw woning en wijk. Wij nodigen u uit in een modelwoning waarin u kunt zien wat het resultaat wordt als het werk is afgerond.

70%

Om daadwerkelijk met het totale plan te kunnen starten hebben wij tenminste 70% instemming van de betrokken huurders nodig. Kunnen wij op uw steun rekenen?

Tot slot

Na afloop van de werkzaamheden biedt uw woning weer meer comfort en is energiezuiniger. Ook de uitstraling van uw wijk heeft weer allure. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking tijdens de werkzaamheden.